onsdag 26 augusti 2009

Nya tag i arbetslivet

Nu så är det nya tag i arbetslivet.

Har fått en praktikplats på Jysk i Älvängen. Det känns bra. Det var en intervju förra veckan, vi var 3 som intervjuades och de hade fått massor med ansökningar på en praktikplats. Det säger en hel del om det arbetsklimat som råder här nere i Västra Götaland. Det är verkligen inte lätt för någon som är arbetslös att hitta någonting.

Hur som helst gick jag segrande ur denna intervju och i måndags körde jag igång i två timmar. Sedan dess har jag arbetat heltid och jag stortrivs! Japp, det är så himla kul. Jag har alltid trivts med att arbeta i butik, tycker det är så himla kul. Jag sätter upp lappar, plockar i hyllor och pysslar. Idag gjorde vi i ordning uteförsäljningen så att det inte syns så mycket att det är slutet på säsongen (förutom priserna då). Eftermiddagen tillbringade jag bla med att montera ihop en Annika. Hur kul som helst så jag antar att detta arbete kommer att passa mig jättebra.

Nu är det bara en sak som återstår idag;

Ett stort grattis till min Storfjompa som blir 19 år idag.


Hurra, hurra för storfjompan. Så här söt var hon när hon var en blivande 3-åring, på den tiden då den rosa blusen var en storfavorit :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du gärna lämna en kommentar. Din e-postadress visas inte om du kommenterar. Jag har rätten att välja om jag kommer publicera din kommentar eller inte. Oftast lägger jag ut den men det finns tillfällen då det inte passar sig. Ha det gott!