torsdag 15 november 2012

Lite små reflektioner...

...över boken jag just nu roas av:

"En mans penis krymper inte bara i kallt vatten utan även av icke sexuella upplevelser, som när hans favoritlag i tex fotboll förlorar en match"... - Får han stånd då om dom vinner???

Det där med Avokado - "Ordet avokado kommer från det spanska ordet aguacate, som härstammar från Aztekernas ord ahuacati, som betyder testikel"... - Jag kommer att garva varje gång jag käkar Avokado hädan efter...

"Enligt en lag i Oblong, Illinois, så är det förbjudet att älska på sin bröllopsdag under tiden som man fiskar eller jagar"... (???) - Alltså, håll för fan inte i fiskespöt på din bröllopsdag du om du har sex och skjut för guds skull inte...

"Varje år skadar sig 11.000 amerikaner sig själva genom att försöka sig på bisarra, sexuella ställningar"... - Nej, takkronan är inte till för att hänga i när man har sex...

"Hotellägare i Hastings, Nebraska, måste enligt lag erbjuda varje gäst en ren, vit bomullsnattskjorta. Det är förbjudet för par att ha sex om de inte har på sig nattskorta"... - Varför förenkla sex - behåll kläderna på!

"En medicinsk undersökning, som gjorts i Pennsylvania, visar att människor som har sex en eller två gånger (eller mer) i veckan har bättre immunförsvar"... - Det är ju det jag säger, man ska ha massor med sex för kroppens skull - och sin omgivning, så man inte drar omkring på smittsamma sjukdomar...;)

"Par som hånglar så kraftigt i bilen att tutan går på av misstag, kan få fängelse enligt en lag i Liberty Corner, New Jersey"... - Håll er i baksätet för tusan och hångla (på...)

"Sperma innehåller små mängder av trettio olika ämnen: fruktsocker, askorbinsyra, kolestrol, kreatin, citronsyra, mjölksyra, kväve, vitamin 12 och olika salter och enzymer"... - Varför äta vitamintabletter för när man kan få i sig vitaminerna och ha lite trevligt under tiden gemensamt med någon annan???

"Under lunchen i Carlsbanks, New Mexico, är det förbjudet för par att ha sex i bilen när de står parkerade - om inte bilen har gardiner"... - Vilken jävla bil har gardiner???

"I Nevada är det förbjudet att ha sex utan kondom"... - Nevada måste ha stor inflyttning i staten för annars borde den vara helt avbefolkad vid detta laget???

"I staten Washington är det förbjudet enligt lag att, under alla omständigheter, att ha sex med en oskuld - även på bröllopsnatten"... - Men dagen innan och efter funkar att ta oskulden på, grabs!

"Enligt Kinseyinstitutet är det vanligare att tjänstemän onanerar än att en kroppsarbetare gör det"... - I brist på annat att göra eller???

"Sex är rena skönhetsbehandlingen! Vetenskapliga undersökningar visar att när kvinnor har sex producerar de hormonet östrogen som gör håret skinande och hyn mjuk och slät"... - Avboka tiden på skönhetssalongen och antingen gå hem till bihanget eller ragga upp någon på vägen hem! Här ska vi fixa till lite skönhet....

"Den enda sexställning som är tillåten i Washington D.C. är missionärsställningen, alla andra är förbjudna enligt lag"... - Hur många Washingtonbor lever egentligen lagligt???

"I Birmingham, England, är det förbjudet att ha sex "på alla kyrktrappor efter solens nedgång"... - Men dagtid funkar finfint... Dags för ett besök vid graven???

"En penis kan skjuta iväg sperma så långt som 26-60 cm"... - Hur fanken fick dom fram just 26 cm???

"För inte så länge sen blev en man i Georgia dömd till 5 (!!!) års fängelse för att ha haft oralsex. Med sin fru. Med hennes samtycke. I deras hem. Hans belägenhet var en källa till mycket glädje bland de andra fångarna"... - Nänä, håll tungan i styr inom hemmets väggar - någon kan anmäla dig!!!

"Lugn och avslappnande sex minskar risken för att få utslag och klåda på huden. Svetten rensar porerna ocfår din hy att skina"... - Som sagt var - det var det där med att avboka tiden på skönhetssalongen... och medan du ändå är i avbokartagen avboka även tiden hos tandläkaren:

"Att kyssas varje dag håller tandläkaren borta. När man kysser rensar saliven tänderna från matrester, förebygger plackbildning och sänker den syrehalt som orsakar karies"... - så det så!


Förbjudet i Washington D.C....:P


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du gärna lämna en kommentar. Din e-postadress visas inte om du kommenterar. Jag har rätten att välja om jag kommer publicera din kommentar eller inte. Oftast lägger jag ut den men det finns tillfällen då det inte passar sig. Ha det gott!