måndag 11 januari 2010

Hahaha...

Ni skulle se min och barnens alternativa möblering..



I vardagsrummet tyckte vi att vi hade dåligt med alternativa sittplatser så därför har vi där nu placerat upp- och nervända stolar och en mycket malplacerad liten hörnbokhylla.



Ni menar att man ska kunna sitta och tex äta i köket??? Nej, nej - kökssoffan har vi placerat framför kylskåpet. På den har vi placerat en byrå så att vi inte ska drabbas av lusten att utnyttja utrymmet i kökssoffan.



I Lillfjompans rum har vi numer ställt köksbordet. På högkant förståss och med endast 2 ben.



Storfjompen blev trött på sina möbler och paketerade allt i mitten av rummet. Själv bestämde han sig för att tvångsova i sin systers rum...

Hahaha... nu vet ni hur vi har det.
Japp - nu är vi framme vid den sista renoveringen av lägenheten. I morgon sätter de upp nya tapeter i Storfjompens rum och köket. Sen är det vardagsrummet och toalettens tid. Tills vidare bor vi i vår alternativa möblering....

 Fniss - det är ju tur att man har humor :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du gärna lämna en kommentar. Din e-postadress visas inte om du kommenterar. Jag har rätten att välja om jag kommer publicera din kommentar eller inte. Oftast lägger jag ut den men det finns tillfällen då det inte passar sig. Ha det gott!