fredag 8 januari 2010

Jag vann!!!

Tänk så glad man blir ibland :)

Jag och barnen var på Jul på Liseberg dagen innan julafton. Pengarna vi hade satsades på diverse choklad- och godishjul med stor lycka. När vi fryst färdigt och åkte hem hade vi 2 kg Plopp, 2 kg Dumle, massa skumtomtar och lite annat smått och gott. Med andra ord - vi vann och vi fyllde på godisskålarna inför julen. Ja, de är inte slut än om sanningen ska fram...

När vi gick där på Liseberg tog jag några vackra kort. Ett par dagar senare kom det från det stället där jag skickar efter fotografier till Scrapbookingen ett tips om en fototävling och jag skickade in ett av fotografierna.
Igår kom det ett brev i min maillåda där det stod följande:

Tack för ditt deltagande i vår fototävling - Julens bästa minnen. Vi har nöjet att meddela att du har vunnit tredje pris som är en 20x30 klassisk fotobok.


Så nu ska jag börja välja ut fotografier till min fotobok och denna bilden ska ligga först för det var den jag vann med... I nedre kant ser man mina små telningar - i varje fall mössorna på dom :)


Weeeee :)

2 kommentarer:

  1. hej
    läst lite du ska inte ha kryckor.Du ska köpa ett bälte på sportaffären så kan du gå.Lätt massage inraröd bastu hjälper med.temtur madrass sen kan du dansa.
    fixa det min vän
    kram marie ch

    SvaraRadera
  2. BÄLTE RUNT MIDJAN SÅ BLIR DET VÄRME I HÖFTERNA.
    KRAM MCH

    SvaraRadera

Här får du gärna lämna en kommentar. Din e-postadress visas inte om du kommenterar. Jag har rätten att välja om jag kommer publicera din kommentar eller inte. Oftast lägger jag ut den men det finns tillfällen då det inte passar sig. Ha det gott!