fredag 20 juli 2012

Brännbollskampen är avgjord...

... och till slut hade Erdtman utklassat ThunWettStrömStad :). Sista och avgörande matchen slutade 109-89 så ordningen är återställd på Torpet. Sista matchen var vi lite halta och lytta... träningsvärken hade satt in - även på de av oss som är mer vältränade. Man springer ju på ett helt annat sätt: snabba starter och stoppar, kastande av bollar och lyrtagning. En del specialvarianter skapades såsom att Micke slog och Alex sprang... Mickes knä är i sämre skick än vad mitt är så det fungerade ju. Huvudsaken är ju liksom att det fungerade. ThunWettStröm fick ju förstärkning av Svärprinsen och blev ThunWettStrömStad. Det haglade frivarv och lyror från båda lagen - precis som det ska.

Spring!!! Vart är bollen på vägen? Frivarv!


Vendela, Ego... och Svärprinsen gör frivarv!
Man är ju inte vacker när man springer...:P


Syskonen in action
 
Kan verkar förvirrat men sidbyteskaos :)



































Veronica fyllde 17 år igår så vi hade födelsedagsbak och kalas. Jordgubbsmousse, rosa princesstårta och jordgubbstårta stod på menyn och vi åt den medan vi tävlade i Musikquiz i mer organiserad form än innan. 26 frågor; en del från gamla melodifestivaler, en del låtar från 70-talet, en del filmmusik och en del annat smått och gott. Men även några populärfrågor för småtjejerna. Slutresultatet var väldigt jämnt; Cillas lag vann med 30 poäng, tvåa blev Mickes lag med 29 poäng och sist kom Lasses lag med 28 poäng. Det verkade vara en uppskattad modell att ha en quiz med förinspelad musik och genomtänkta frågor.

Dagarna har vi till en del tillbringat på stranden och barnen blir inte vuxna... strandlek står fortfarande på menyn:

Prinsen, Alex, Lillprinsessan, Vendela och Svärprinsen 
De tillfälliga molnen som kom in gjorde det i varje fall överkomligt att ligga på stranden... Vi är väl inga strandjagare direkt, badar gärna men hellre i omgångar än att häcka i timmar i lägret...

Idag är det några som packar bilen för att åka hem till jobb och vardag men vi är fler som är kvar för att ha en underbar tillvaro lite längre :)

Dagens låt är en favorit i repris men vi skickar med en hälsning till Reinfeldt med den:




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du gärna lämna en kommentar. Din e-postadress visas inte om du kommenterar. Jag har rätten att välja om jag kommer publicera din kommentar eller inte. Oftast lägger jag ut den men det finns tillfällen då det inte passar sig. Ha det gott!