onsdag 11 juli 2012

En perfekt dag i en rad...

... av perfekta dagar :D... Och fler perfekta dagar kommer att komma! Precis som livet ska vara med andra ord!

Ja - det är precis så jag ser på livet och det som händer och sker runt omkring mig. Jag är oftast rätt nöjd med min tillvaro - mycket beroende på att jag är så positiv av mig. Jag har aldrig - och kommer aldrig - förstå mig på "nöjet" med att klaga på folk, ting och min omvärld. Det är så mycket lättare att se saker ur positiva hörn än att måla in sig själv i negativa hörn. Att vara positiv innebär ju inte att man inte får något gjort, att allt går åt helvete, att tiden stannar och allt blir mörkt. Snarare ser jag positiviteten som något som förenklar för mig själv och min vardag.

Alltså - positive thinking is da shit!

 Räknar ner dagarna till Prinsen och Lillprinsessan kommer hem. Som jag tidigare nämnt avskyr jag när de inte är hemma och försöker i varje fall få något gjort. På något sätt lider jag alltid av någon form av handlingsförlamning när de inte är hemma men fick i varje fall lite tvättat och städat här om dagen. Typ 22.00 på kvällen... varför göra det på dagen liksom då man kan pyssla med annat integöra??? Men å andra sidan pep jag över till herr K med fru A och de 3 barnen efter att fått ett ryck då jag var och handla lite småpryttlar i den lilla suveräna ICA-butiken. Prat, skratt, mys med Gösen och vatten blev kvällens stora behållning :) Det är skönt att ha två vänner som herr K med fru A som bor så nära och som är lika öppna som jag är - det är bara att komma förbi, vara välkommen och kaffe sätts på :). Pratade en del om det där med att skicka brev till människor man liksom inte riktigt känner och be om lite hjälp men vi kom fram till att det är ju helt okej :P. Speciellt för min del som är singel och det är en man.... haha... fan vad vi skrattade åt det...

Det blev inte så mycket sömn på natten... Sätter man på tvättmaskinen klockan halv 11 på kvällen och sen sätter sig och skriver ner lite tankar får man ju liksom skylla sig själv :). Men det fungerade bra det med! Tyvärr blev det ingen resa till socialförvaltningen i Östhammar då de vi ville prata med tyvärr befann sig på semester så vi skjuter upp det till efter semestrarna. Sen ska vi dit och prata och illustrera hur det hela kan gå till när en kvinna utsätter en man eller sin omvärld för psykisk misshandel. Vi har ju en hel del att gå på om man så säger...

Vaknade med ett ryck vid 9-tiden (varför i hela friden då?)... Lite datahäng, mat, datahäng, trädgårdsplock och förvirrade uttryck... Vännen ringde, vilket alltid är trevligt. Efter nära 4 timmars telefonsamtal i omgångar sa han ordet "till"... och jag kände den sköna illningen i magen... Svårt att förklara det där men det är på något sätt ett "så som det bara är tillstånd"... Byter kläder, sätter på mig de nyinköpta högklackade skorna med 8,5 cm klackar och upptäcker att de är ju supersköna att gå i. Provgick dom ju bara lite grann i butiken när jag köpte dom men de är helt perfekta att gå i. In i bilen och iväg. Hög, hög musik - som alltid när jag är själv i bilen (eller har någon av prinsessorna med). Stannar på Statoil och köper cigaretter till oss och ger mig sen ut på landsvägen för att byta ort, kommun och län... Stannar på Coop och köper kaffe och paranötter :P. (Vilket senare "naturligtvis" vänds till små obscena uttryck...)

Efter det infaller det stora fikaracet. Tittar på smurfarna med kidsen, de där "gamla" smurfarna som fanns när jag och vännen var små. Fortfarande sitter smurflåten som en smäck i bakhuvudet. Blir informerad om det nyinköpta WII-spelet med trollen... en hel vetenskap om eld, liv, nycklar, bomber och taggtråd kändes det som men det gick som en dans. Trötta barn som till slut somnade i soffan och vi byter filmkategori från barn till action. Och action blir det...:P. Blandat med tankeutbyte, Kaffe, cig, gos i soffa och ännu mer action - alltså en helt perfekt blandning! Byter kategori någonstans vi halv 5 på morgonen till vampyrer... halv 6 somnar jag helt utslagen i världens skönaste soffa och väcks vid halv 9 av en kvittrande lilltös. Och ändå var vi inte trötta... Morgonsoffning och sen iväg för att äta lunch med Smuggling nr 2... Vännen ska på semester nu precis som jag så nu dröjer det några veckor innan vi ses igen men höras lär vi ju göra...

Det finns 4 smugglingar - A, U, H och jag. Sådana där personer som man litar på och vet vart man har och som man till stor del berättar allt för. Idag till lunch var det lite upprörda känslor som diskuterades vad gäller idiotiska fruntimmer som tappat koncepterna... Efter detta hem till Sniff och Liten Zelda - lite datahäng och nu - sova!

I morgon kommer barnen hem - Jippie. Sen blir det Hälsingland och när vi kommit hem igen - Blues- och rockfestival, stora festen nr 2 och kanske en festival till om vännen och jag kan få till det så det fungerar med barn, pengar och önskan. Det blir nog bra det... De 2 första blir hur som helst av och Smuggling nr 2 hänger på :) Kanske Smuggling nr 3 och 4 också kan lockas med - skulle ju bli perfa!

Dagens utan tvekan mest spelade låt :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du gärna lämna en kommentar. Din e-postadress visas inte om du kommenterar. Jag har rätten att välja om jag kommer publicera din kommentar eller inte. Oftast lägger jag ut den men det finns tillfällen då det inte passar sig. Ha det gott!