torsdag 22 december 2011

Så trött...

Är så trött och önskar att sömnen kunde komma men för att den ska komma är det nog en förutsättning att man tar av sig kläderna och lägger sig ner i sängen... Utan att kunna förutsäga framtiden så kan jag nog säga att inatt blir det nog inte mycket sömn inatt. Olika faktorer spelar in i sömnen och smärta är en av dom som är värst att förlika sig med. Både psykisk och fysisk smärta... och nu lever jag med båda så jag "vet väl" vad jag har att förvänta mig.

Det tog lång tid att samla ihop kroppen idag för att komma iväg. Hela dagen har varit fylld med smärtstillande - hoppas verkligen på att det onda släpper till i morgon annars får jag spel. Storprinsessan tog bussen in till byn för att träffa en gammal klasskompis och gå på stan lite. Roligt för henne :) Jag och de övriga två skulle åka in till sena eftermiddagen men kom inte iväg förrän klockan var över halv 6. Struntade att åka in på ICA för att hämta paketet som kommit, tar det i morgon istället. Till Apoteket för att hämta mer sömntabletter och Efedrinhydrokloriden och "naturligtvis" var det apotekaren som (på något märkligt sätt tycker jag) är apotekschef. Men det är klart, man kanske inte behöver kunna datasystemet när man är chef? På det apotek jag hämtade ut medicinen på har de en drive just nu att man får ett presentkort på 50:- om man får vänta mer än 5 minuter... men jag struntade i att fråga om man fick det för att chefen inte förstår sig på datasystemet...

Efter detta full karutta till Blomsterlandet för att införskaffa julgran :) En hederlig rödgran för 99:- ligger nu i bilen i sitt nät. Efter att ha gått igenom nästan alla granar blev det den vi valde tillsammans med lite ved. In med granen i lilla Rultan och två barn klämmer ihop sig i baksätet och en lycklig fram. Förbi Coop och handla kaffe och panta flaskor för 73:- (!)... och sen ner på stan på tomtenatta för att se om vi kunde hitta de sista julklapparna och lite vantar. Och vi fann vantar... Prinsessorna och jag har samma storlek på händerna... inte är de stora i varje fall - vantar inköpta på barnavdelningen, storlek 9-12 år!

Efter det gick jag, prinsen och lillprinsessan för att köpa den julklapp vi bestämt oss för att köpa till storprinsessan och det fanns bara 1 kvar, puh :). En sväng förbi H&M och sen in på Åhlens där jag köpte ännu ett blått nagellack men i ljusare blå färg. Vet inte varför men jag tycker om att ha blåa, långa naglar. Vid detta laget var klockan över 20.30 och vi var döhungriga för det där med mat hade vi lyckats att glömma. Brum brum med Rultan... grantoppen smekte min kind och fyllde hela bilen med grandoft och mer lär det nog lukta i morgon eftersom att vi lät den vara kvar i bilen och bara tog med oss de mindre sakerna, maten och 1 säck ved. Nu blev det matpanik men det slutade i spagetti med korv/bacon. Enkelt, absolut inte juligt men gott likväl. Klockan var typ 21.50 innan vi fick mat i magen. Men jag fick julhandla med mina 3 be-bizar!

Nu börjar det bli hög tid att sova och jag hoppas att jag får lite sömn inatt... men det lutar inte åt det. Tänker alldeles för mycket och saknar helt enkelt... Just as simple as that,,,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du gärna lämna en kommentar. Din e-postadress visas inte om du kommenterar. Jag har rätten att välja om jag kommer publicera din kommentar eller inte. Oftast lägger jag ut den men det finns tillfällen då det inte passar sig. Ha det gott!