måndag 12 december 2011

Support...

Idag blev en lugn dag :) En sån där dag man önskar att man hade lite oftare.

Jag sov länge! En av fördelarna med att barnen blir större... mamma får sova så länge hon vill... och det är jag rätt bra på :)

Sen var det kroppsmässigt ett rätt bra dag idag och de är ju inte så många så det är ju bara att tacka och ta emot... isch.

Den enda fördelen med det avreglerade Apoteksmonopolet är att vi numera har ett söndagsöppet Apotek inne i byn. Som vanligt blev det en hel plastkasse med smärtstillande som räcker i en månad samt att de inte hade min ena medicin (den lagerförs aldrig) och då fick jag ett presentkort på 50 :- :) Inte helt fel...

Efter det for jag till min vän och pulade med hennes datorer. Jag tycker datorer är kul, satt och räknade ur hur länge jag har haft en dator och kom fram till att det måste vara 18 år nu. När jag fick mitt första modem var det ett 14,4 modem som gick via telefonlinjen och man fick skyhög telefonräkning. Och sen fortsatte det bara... Då jag är rätt tekniskt lagd så fastnar saker jag gör som har bla med datorer i huvudet. Datorer är logiska för mig helt enkelt och därför gick jag ju nätverksutbildningen och började göra hemsidor. Jag försöker väl hänga med men tycker inte om att pula fysiskt med dom... det lämnar jag med varm hand över till andra.

Hur som helst så hjälpte jag min vän med hennes datorer. Det tar sin lilla tid men med trevligt sällskap, nybakad sockerkaka och lussebullar och lite mat så flög tiden iväg medans jag fixade lite. Hon blir så glad när jag gör det så det känns som en ynnest att få hjälpa henne helt enkelt. Och försöka förstå sig på hennes mobil vilket inte är lika enkelt... haha...

Visst kom jag hem sent och visst kommer jag vara trött och säkert ha ont i morgon men hela livet är fullt av val och jag valde att åka dit idag och ha trevligt. Och det får mig att må bra :))

Nu är det dags att varva ner för att så småningom krypa ner i Hello Kittylakanen och drömma om kärleken :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du gärna lämna en kommentar. Din e-postadress visas inte om du kommenterar. Jag har rätten att välja om jag kommer publicera din kommentar eller inte. Oftast lägger jag ut den men det finns tillfällen då det inte passar sig. Ha det gott!