fredag 6 januari 2012

Hockeynörden...

... skriver inlägg mitt i natten efter att ha sett en oerhörd hockeyrysare där Sverige stod som junior VM mästare...

Inte ens de lismande skitsnackarna kan få mig att lägga ner efter en sån match. Inte dom falska föräldrarna som ljuger för att förhindra att barn har rätt till båda föräldrarna. Jag skiter i dom som snackar skit om sina X, sina nuvarande/dåvarande svärföräldrar och i dom som förvränger sanningen för att den ska passa deras syften.

Jag lierar mig med dom som skriker JA! Fokuserar mot de som som här om dagen sa att jag är en underbar människa. En annan sa kvinna. En underbar kvinna? Fatta hur skönt det känns att få höra det... bara sådär! Kämpar med de som vill komma framåt. Kämpar som småkronorna helt enkelt...

Men nu ska denna söta, lilla, smarta och underbara person gå och lägga sig :) Hur man nu kan varva ner efter att ha sett en sån här supermatch!


Med nymålade naglar. Alla naglar är långa och alldeles egna :D...

Dumdidumdum... dags att leka :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här får du gärna lämna en kommentar. Din e-postadress visas inte om du kommenterar. Jag har rätten att välja om jag kommer publicera din kommentar eller inte. Oftast lägger jag ut den men det finns tillfällen då det inte passar sig. Ha det gott!